Τηλ. Παραγγελίες: 23310 28830 
Sioutis Leather
  0 Cart
Close
RECENTLY ADDED TO CART:
Subtotal:
Γυναικείες δερμάτινες τσάντες

Γυναικείες δερμάτινες τσάντες

Οι δερμάτινες τσάντες είναι ένα βασικό στοιχείο μόδας που κάθε σύγχρονη γυναίκα πρέπει να έχει στην ντουλάπα της. Οι δερμάτινες τσάντες εκτός από το να σας διευκολύνουν να μεταφέρετε τα καθημερινά σας είδη, σας χαρίζουν ιδιαίτερες και εκθαμβωτικές εμφανίσεις. Υπάρχει μια ποικιλία από στυλ διαθέσιμα για διαφορετικές περιστάσεις και προτιμήσεις.

TextBlockWithImage_92233

Μία από τις πιο δημοφιλείς επιλογές δερμάτινης τσάντας είναι η τσάντα ώμου διατίθεται σε μια σειρά υλικών, σχεδίων και αποχρώσεων.  Αυτές συνήθως έχουν επίπεδο και ορθογώνιο σχήμα, κατασκευασμένα από δέρμα υψηλής ποιότητας και έχουν διπλές λαβές. 

TextBlockWithImage_41157

Για μια απλή αλλά και κομψή εμφάνιση μπορείτε να ακολουθήσετε μια πιο καθημερινή γραμμή στο σύνολό σας βάζοντας ένα τζιν παντελόνι με ένα μαύρο δερμάτινο σακάκι και για παπούτσια ένα ζευγάρι ψηλά τακούνια. Ένα look που δεν θα σας απογοητεύσει!

TextBlockWithImage_97409

Οι δερμάτινες τσάντες χιαστί είναι τεράστιες στη σκηνή της μόδας επειδή κάνουν τη ζωή πιο εύκολη. Σας επιτρέπουν να έχετε τα χέρια σας ελεύθερα ενώ βρίσκεστε εν κινήσει ή έχετε άλλα αντικείμενα για μεταφορά. Εκτός από το ότι είναι λειτουργικές μπορούν ακόμα να δώσουν μια ολοκληρωμενη εμφάνηση στο look σας! Είναι υπέροχες με καλοκαιρινά φωτεινά φορέματα και δερματινα σανδάλια. Ταιρίαζουν πολύ για μια καθημερινή βόλτα στο πάρκο με φίλους! Διαλέξετε μία δερμάτινη τσάντα απο τη συλλογή μας και δεν θα απογητευτείτε!

 

 

TextBlockWithImage_92525

Η γυναικεία δερμάτινη τσάντα χειρός είναι από τα πιο βασικά αξεσουάρ που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα. Για να δημιουργήσεις ένα εκθαμβωτικό σύνολο μπορείς να τη συνδυάσεις με μία μαύρη μπλούζα, ένα δερμάτινο μπουφάν και ένα ζευγάρι ψηλά μποτάκια. Μπορείς να προσθέσεις και άλλα αξεσουάρ όπως βραχιόλια και σκουλαρίκια για να φανείς ακόμα πιο λαμπερή!

Στο κατάστημά μας www.sioutisleather.gr θα συνατήσετε τσάντες δερμάτινες όλες “Made in Italy”! Διαθέτουμε ιδιαίτερο design σε δερμάτινες πολυτελείς τσάντες από γνήσιο δέρμα. Στη συλλογή μας θα βρείτε δερμάτινες τσάντες για ώμο, χιαστί, χειρός και άλλα εκπληκτικά σχέδια!

espa-logo