Τηλ. Παραγγελίες: 23310 28830 
Sioutis Leather
  0 Cart
Close
RECENTLY ADDED TO CART:
Subtotal:
Γυναικεία δερμάτινα outfits στο The Voice

Γυναικεία δερμάτινα outfits στο The Voice

Ένα γυναικείο δερμάτινο μπουφάν αποτελεί πλέον ένα “must have” κομμάτι για τη γυναικεία γκαρνταρόμπα! Συμπληρώνει τη συνολική εμφάνισή σας, καθώς η μεγάλη ποικιλία σε σχέδια και χρώματα καλύπτει κάθε διαφορετικό στυλ γυναίκας! Συνδυάστε το σωστά και απογειώστε την εικόνα σας, η οποία σίγουρα θα τραβήξει πολλά βλέμματα! Επισκεφθείτε το e-shop μας www.sioutisleather.gr και επιλέξτε μέσα από την πλούσια συλλογή μας!

TextBlockWithImage_56325

Για μια “ροκ εμφάνιση” επιλέξτε το αγαπημένο σας μαύρο δερμάτινο μπουφάν ή δερμάτινο σακάκι και δημιουργήστε ένα “total black look” με ένα αντίστοιχα μαύρο τζιν, t-shirt και δερμάτινα μποτάκια! Για πιο “casual εμφανίσεις” συνδυάστε το δερμάτινο μπουφάν σας, με τζιν παντελόνι, t-shirt και sneakers. Για τις γυναίκες που επιλέγουν πιο chic εμφανίσεις, συνδυάστε το δερμάτινο μπουφάν σας ή το δερμάτινο τζάκετ σας με ένα μονόχρωμο φόρεμα και γόβες για τις βραδινές σας εξόδους! 


TextBlockWithImage_90062

Για γυναίκες που θέλουν να ξεχωρίζουν, προτείνουμε ένα δερμάτινο τζάκετ με χρώμα, το οποίο θα δώσει ένταση στο “look” σας! Επιλέξτε ένα έντονο χρώμα π.χ. ένα κόκκινο δερμάτινο τζάκετ και συνδυάστε το με μαύρα, μπλε ή λευκά ρούχα. Ανάλογα πάντα με το προσωπικό σας στυλ, επιλέξτε φορέματα, δερμάτινες φούστες ή παντελόνια και ολοκληρώστε το στυλ σας με γόβες, μπότες ή μποτάκια!

TextBlockWithImage_86664

Οι επιλογές χρωμάτων είναι πάρα πολλές, αλλά όποια και αν επιλέξετε ένα είναι σίγουρο: το κόκκινο δερμάτινο τζάκετ σας θα “κλέψει” την παράσταση!


* Οι παραπάνω φωτογραφίες αποτελούν τυχαία παραδείγματα και χρησιμοποιούνται ως αναφορά στο κείμενο.
Στο κατάστημά μας www.sioutisleather.gr μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από υψηλής ποιότητας γυναικεία δερμάτινα μπουφάν, τζάκετ και σακάκια από γνήσια δέρματα. Πλοηγηθείτε και ανακαλύψτε μοναδικά σχέδια σε μια μεγάλη ποικιλία τιμών και χρωμάτων, όπως μαύρα δερμάτινα μπουφάν, κόκκινα δερμάτινα τζάκετ, καφέ δερμάτινα μπουφάν και άλλα. Τα σχέδιά μας θα καλύψουν κάθε ανάγκη και κάθε περίσταση, γι’ αυτό εξερευνήστε την πλούσια συλλογή μας μέσα από το site!

espa-logo