Τηλ. Παραγγελίες: 23310 28830 
Sioutis Leather
  0 Cart
Close
RECENTLY ADDED TO CART:
Subtotal:
Ανδρικά δερμάτινα outfits στο The Voice

Ανδρικά δερμάτινα outfits στο The Voice

Ένα ανδρικό δερμάτινο μπουφάν ή ένα ανδρικό δερμάτινο τζάκετ αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της γκαρνταρόμπας ενός σύγχρονου άνδρα. Είναι μία επιλογή που δεν είναι ποτέ εκτός μόδας και δε θα πρέπει να λείπει από καμία ντουλάπα. Είτε επιλέξετε ένα κλασικό κομμάτι ή ένα κάπως πιο εκκεντρικό, πάντα θα απογειώνει το στυλ σας και θα προσδίδει ιδιαίτερο χαρακτήρα! Πλοηγηθείτε στο e-shop μας, στα ανδρικά δερμάτινα και μέσα από την πλούσια συλλογή αναδείξτε την προσωπικότητά σας!

 

Τα ανδρικά δερμάτινα τύπου Biker θα μπορούσαμε πλέον να τα κατατάξουμε στα κλασικά κομμάτια. Συνδυάστε τα με απλό τζιν, t-shirt, sneakers, αθλητικά ή δερμάτινα παπούτσια, δίνοντας έτσι έμφαση στο τζάκετ και δημιουργώντας ένα μοντέρνο και κομψό στυλ.


Τα ανδρικά δερμάτινα μπουφάν με κουκούλα είναι ιδανικά για πιο casual εμφανίσεις. Συνδυάστέ τα αντίστοιχα με casual παντελόνια: τζιν, υφασμάτινα ακόμη και φόρμα, ένα λευκό t-shirt και αθλητικά παπούτσια για να απογειώσεις το στυλ σου!


TextBlockWithImage_53414

Τα ανδρικά δερμάτινα μαύρα σακάκια παντρεύουν επιτυχώς τις κλασικές γραμμές με την κομψότητα και θα αναδεικνύουν τέλεια την αρρενωπότητά σας! Για να ολοκληρώσετε το look σας επιλέξτε ένα παντελόνι σε σκουρόχρωμους τόνους με ένα κατά προτίμηση ανοιχτόχρωμο πουκάμισο για να επιτύχετε μία διακριτική αντίθεση και ολοκληρώστε το με ένα ζευγάρι δερμάτινα παπούτσια ή μποτάκια!


Στο κατάστημά μας www.sioutisleather.gr μπορείτε να επιλέξετε υψηλής ποιότητας ανδρικά δερμάτινα μπουφάν, τζάκετ και σακάκια από γνήσια δέρματα. Πλοηγηθείτε και ανακαλύψτε μοναδικά σχέδια σε μια μεγάλη ποικιλία τιμών και χρωμάτων, όπως μαύρα δερμάτινα μπουφάν, καφέ δερμάτινα τζάκετ και άλλα. Τα σχέδιά μας θα καλύψουν κάθε ανάγκη και κάθε περίσταση, γι’ αυτό εξερευνήστε την πλούσια συλλογή μας μέσα από το site!

espa-logo